Als hij speler is van Real Madrid zal hij 100% geven en zijn best doen'

"Als hij speler is van Real Madrid zal hij 100% geven en zijn best doen'"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 23:59do 05-12-2019 om 23:59

Gareth Bale geeft alles voor Real Madrid, benadrukt zijn zaakwaarnemer Jonathan Barnett. Trainer Zinédine Zidane doet echter nauwelijks een beroep op de aanvaller en het Madrileense publiek heeft het helemaal met hem gehad.

"Hij heeft de club nooit gevraagd of hij mocht vertrekken", vertelt Barnett in de podcast van de BBC. "Hij heeft een contract bij Real Madrid en zolang zij hem willen behouden is er niemand die daar wat aan kan veranderen."

"Als hij speler is van Real Madrid zal hij honderd procent geven en zijn best doen. Hij wil kampioen worden en de Champions League winnen. Het zal zijn prestaties niet beïnvloeden. De statistieken bewijzen dat wanneer hij op het veld staat Real Madrid een grotere kans heeft om te winnen."

"Niemand heeft hem er ooit van beschuldigd dat hij geen honderd procent geeft. Een Bale op honderd procent is een van de beste spelers ter wereld. De trainer zou blij en vereerd moeten zijn dat hij op het veld staat."

Een vertrek bij Real wordt door Barnett echter niet uitgesloten. "Er is geen garantie dat hij gaat vertrekken. Als de juiste optie voorbij komt dan zullen we moeten praten met de president van Real Madrid."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws