Onduidelijkheid over toekomst Hayen bij STVV: Moeten met spelers praten

Onduidelijkheid over toekomst Hayen bij STVV: "Moeten met spelers praten"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 23:31do 05-12-2019 om 23:31

Nicky Hayen had zijn eerste test als interim-trainer van STVV met glans doorstaan. Op bezoek bij KRC Genk werd er gewonnen, maar tegen Essevee gingen de Kanaries onderuit. Of hij ook trainer van STVV zal blijven, is nog lang niet zeker. Dat beseft Hayen ook.

"Ik dacht eerst dat de club een Plan B had om Marc Brys op te volgen, maar dat was er niet. Van één training kwam één wedstrijd", gaf Hayen aan bij TVL Sportcafé.

Een langer verblijf als T1 zou hij zeker zien zitten. "Ik vind dat het bestuur sowieso met de spelers moet praten, want zij moeten het allemaal uitvoeren. Ik voel me alvast gesteund door hen, want anders lever je zo geen prestatie als zij deden op het veld van Genk", klinkt het.

"Ik heb de garantie gekregen dat ik in de club mag blijven. De integratie in de spelersgroep is alvast goed verlopen, maar misschien heeft de club wel betere profielen die bij STVV passen. We zien wel", aldus Hayen.

STVV zou naar verluidt in Duitsland zoeken naar een nieuwe trainer. Hayen is alleszins nog de trainer tegen Club Brugge komend weekend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verdient Hayen een langere kans bij STVV?

(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws