Zulte Waregem presteert nu ook sterk in de beker: Dat geeft een goed gevoel

Zulte Waregem presteert nu ook sterk in de beker: "Dat geeft een goed gevoel"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 21:32do 05-12-2019 om 21:32

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 21:33do 05-12-2019 om 21:33

Zulte Waregem mag een ronde verder in de Beker van België na een vlotte 3-0 overwinning tegen Sint-Truiden. Ook in de competitie loopt alles momenteel op wieltjes voor Essevee. Sandy Walsh wil in beide competities zo ver mogelijk geraken. "We willen de bekerfinale én Play-off I halen", vertelde hij na de match aan Sporza.

Zulte Waregem nam woensdagavond makkelijk afstand van Sint-Truiden. "Als je met 3-0 kan winnen en doorstoten naar de volgende ronde, dan geeft dat een goed gevoel. In de eerste helft was het wat zoeken, ook omdat STVV een paar keer veranderde van systeem."

"In de tweede helft hebben we dat kunnen rechtzetten met nog een paar extra doelpunten. Het konden er zelfs nog meer zijn. We moesten deze wedstrijd zo snel mogelijk beslissen en gelukkig hebben we dat ook gedaan. We hebben ook bijna niks weggegeven."

De verdediger van Zulte Waregem doomt van glorie in de beker. "Wij willen zowel in de competitie als in de beker competitief zijn, dat zit in onze groep. We willen de bekerfinale én Play-off I halen. We moeten dat elke week bevestigen, want er is nog een lange weg. We moeten zaterdag op deze flow doorgaan tegen Gent", besloot Walsh.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws