Hugo Broos over de malaise bij Anderlecht: Dat is maar al te pijnlijk

Hugo Broos over de malaise bij Anderlecht: "Dat is maar al te pijnlijk"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 18:43do 05-12-2019 om 18:43

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 18:44do 05-12-2019 om 18:44

RSC Anderlecht speelt vanavond op het veld van Excelsior Moeskroen in de Beker van België. Velen denken dat de beker voor paars-wit de enige weg naar Europa is. Volgens Hugo Broos wordt het echter geen simpele opdracht op Le Canonnier. 

"Ik heb de wedstrijd tegen KV Oostende gezien en dan vrees ik vanavond eerlijk gezegd voor Anderlecht", vertelde Broos in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het is een belangrijke wedstrijd, maar het wordt heel moeilijk. Moeskroen is geen makkelijke ploeg en meestal ook een stevige tegenstander in eigen huis." 

De 67-jarige Broos heeft weinig vertrouwen in de kansen van zijn ex-club om een Europees ticket te bemachtigen. "Neen, ik zie het niet goed komen. Ook niet met het oog op Europees voetbal. Ik denk niet dat ze dat zullen halen. Niet via de beker en ook niet via de competitie."

"Het is niet één, maar meerdere ploegen die Anderlecht daarvoor nog moet inhalen. Het was van in het begin duidelijk dat het een overgangsjaar zou worden, maar er werden toch ambities uitgesproken. Dan is het al te pijnlijk dat die ambities telkens moeten worden bijgesteld", besloot Broos.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws