Kans op stunt van Club Brugge neemt toe: 'Real moet karrenvracht spelers missen'

Kans op stunt van Club Brugge neemt toe: 'Real moet karrenvracht spelers missen'

05-12-2019 16:03 Laatste update: 16:11
5

Real Madrid bracht donderdag slecht nieuws naar buiten: Eden Hazard komt in 2019 niet meer in actie. De Rode Duivel heeft een breukje in de enkel opgelopen. Zo mist Hazard onder meer het Champions-League-duel met Club Brugge. En hij zal niet de enige Madrileen zijn ...

Het Nieuwsblad maakt een lijstje op van de spelers waaruit Zinédine Zidane niet zal kunnen kiezen volgende week. Die lijst is behoorlijk indrukwekkend. Naast Hazard liepen ook Marcelo en Gareth Bale recent te veel averij op. Eerder lagen Marco Asensio, Lucas Vazquez en James Rodriguez al in de lappenmand. Dat zestal zal komende woensdag niet hersteld zijn voor het duel in Brugge.

Club gaat dan op zoek naar zekerheid over de derde plek in de CL-groep, die recht geeft op een Europese lente, weliswaar in de Europa League. Blauw-Zwart duikt de slotspeeldag in met een punt voorsprong op Galatasaray, dat naar groepsleider Paris Saint-Germain trekt. Zowel PSG (1e) als Real (2e) zijn al zeker van hun plaats. Voor Club komt het er dus op aan om niet te verliezen wanneer Galatasaray zou winnen op PSG.