Ik denk dat Vercauteren vooral een tussenoplossing bij Anderlecht is

"Ik denk dat Vercauteren vooral een tussenoplossing bij Anderlecht is"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 13:48do 05-12-2019 om 13:48

RSC Anderlecht neemt het vanavond in de Beker van België op tegen Moeskroen. Paars-wit moet vol voor de beker gaan. Walter Baseggio laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over Anderlecht.

Baseggio voorspelt een moeilijke kluif voor Anderlecht. "Het wordt geen makkelijke match, zoveel is zeker. Dat Moeskroen een lastige verplaatsing is, bleek dit seizoen al meermaals. En ik heb ook de indruk dat ze tegen de grote ploegen altijd wat meer kunnen. Hun mentaliteit is top en bij Anderlecht...(blaast).”

“Tegen KVO ontbrak het de ploeg aan vechtlust en daar begint toch alles mee. De aanstelling van Frank Vercauteren vond ik slim, hij heeft voor meer realisme gezorgd. Anderzijds denk ik wel dat hij eerder een tussenoplossing is, misschien in afwachting van een buitenlandse coach. Dat zou ik geen slecht plan vinden”, vindt Baseggio.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Baseggio hier gelijk?

(193 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws