Hazard mist Clasico tegen FC Barcelona, Real Madrid komt met update

Hazard mist Clasico tegen FC Barcelona, Real Madrid komt met update

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 13:13do 05-12-2019 om 13:13

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 13:24do 05-12-2019 om 13:24

Eden Hazard zal de Clasico tegen FC Barcelona missen door een enkelblessure. Dat heeft Real Madrid op zijn officiële kanalen bekendgemaakt.

Tests hebben uitgewezen dat er een barstje in de enkel van Hazard is. Daardoor zal de Rode Duivel dit jaar niet meer in actie komen voor Real Madrid. Ook de Clasico tegen FC Barcelona mag hij vergeten. In totaal zou Hazard zo’n vier tot zes weken aan de kant staan.

Hazard ging geblesseerd van het veld in de Champions League-wedstrijd tegen PSG. Thomas Meunier blesseerde de Rode Duivel en Hazard werd later op krukken gezien. Na een nieuwe scan kwam een barstje aan het licht. Meunier zou zich ook al hebben geëxcuseerd.

Aanvankelijk zou Hazard maar twee weken out zijn, maar de blessure is aldus ernstiger dan gedacht. Eerder op het seizoen kampte Hazard ook al met een scheur in de quadriceps.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws