Klopp enthousiast over prestatie Origi: Hij was indrukwekkend

Klopp enthousiast over prestatie Origi: "Hij was indrukwekkend"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 12:11do 05-12-2019 om 12:11

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 12:18do 05-12-2019 om 12:18

Liverpool raast door de Premier League en ook Everton kon de ploeg van Jurgen Klopp niet tegenhouden. Ondanks zijn beperkte speeltijd, speelt ook Divock Origi een rol in het succes van de club.

Door het drukke speelschema mocht Origi nog eens aan een wedstrijd beginnen bij Liverpool. Onze landgenoot deed het uitstekend en verliet het veld met twee doelpunten achter zijn naam. "Hij speelde geweldig", citeert Sporza de reactie van de Liverpool-trainer.

Origi illustreerde niet enkel zijn neus voor doelpunten, hij liet ook zien dat hij technisch enorm onderlegd is. "Zijn goals waren fantastisch. Een geweldige baltoets en een heerlijke afwerking, zijn prestatie was indrukwekkend", aldus een enthousiaste Klopp.

Net als in het thuisland van Klopp, wordt er ook in de Premier league elke week en maand het mooiste doelpunt uitverkozen. Klopp heeft alvast een kandidaat in gedachten. "Geef die allebei maar aan Origi", zegt hij overtuigd.

Origi heeft dit seizoen inmiddels vijf keer weten te scoren. Drie daarvan waren in de Premier League waar hij tot dusver twaalf keer zijn kans kreeg.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Neem jij Origi mee naar het EK

(132 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws