‘Italiaanse topploegen bedanken voor diensten Carrasco’

‘Italiaanse topploegen bedanken voor diensten Carrasco’

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 11:00do 05-12-2019 om 11:00

Laatste update: donderdag 5 december 2019 om 11:04do 05-12-2019 om 11:04

Het is geen geheim dat Yannick Carrasco al een tijdje weg wil uit China. Een nieuwe club vinden wordt echter geen sinecure.

Volgens Calciomercato werd Carrasco aangeboden bij drie Italiaanse topclubs. Het zou gaan om AS Roma, AC Milan en Internazionale. De drie ploegen zouden echter vriendelijk bedankt hebben voor de diensten van de Rode Duivel, zijn loon vormt namelijk een groot struikelblok.

In China zou Carrasco jaarlijks elf miljoen euro opstrijken, een bedrag dat ze in Italië moeilijk kunnen betalen. Als Carrasco niet te veel wil inleveren lijkt de Premier League de meest waarschijnlijke bestemming. De flankaanvaller zou echter nog steeds open staan voor aanbiedingen uit Italië, Spanje of Duitsland.

Voor zijn transfer naar China voetbalde Carrasco bij Monaco en Atlético Madrid. Voor beide ploegen speelde hij meer dan 100 wedstrijden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wat is een goede competitie voor Carrasco

(211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws