Rezaei nooit topfit bij Club Brugge: Ik nam de hele week pijnstillers

Rezaei nooit topfit bij Club Brugge: "Ik nam de hele week pijnstillers"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 10:30do 05-12-2019 om 10:30

Kaveh Rezaei is weer helemaal terug bij Sporting Charleroi. Bij Club Brugge lukte het nochtans voor geen meter. Mogelijk heeft een hardnekkige blessure daar iets mee te maken.

In Het Nieuwsblad onthuld Rezaei dat hij bij Club altijd met pijn speelde. "Zes maanden lang heeft niemand het probleem kunnen vinden. In Brugge hebben ze het vaak opgelost met pijnstillers. Als je de hele week pijnstillers moet nemen om te trainen, dan kan je inderdaad geen honderd procent zijn."

Rezaei legt de fout echter niet bij de medische staf van Club Brugge. "Het kan al eens gebeuren dat je iets niet kan vinden. Ik wil niet negatief zijn, ik denk dat ik gewoon pech gehad heb. Ik had ook een vreemde blessure."

Nu speelt Rezaei wél pijnvrij. "Uiteindelijk heb ik het zelf opgelost door in het tussenseizoen naar mijn dokter in Iran te gaan. Die stelde vast dat mijn heupbeen beschadigd is, waardoor mijn evenwicht niet meer goed zat. Zo’n blessure kom je één keer om de tien jaar tegen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Had Rezaei nog een plek gehad bij het huidige Club Brugge?

(253 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws