Clement komt terug op vroege wissel van Okereke en zalft: “Positieve jongen”

Clement komt terug op vroege wissel van Okereke en zalft: “Positieve jongen”

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 09:09do 05-12-2019 om 09:09

Dertig minuten, meer kreeg David Okereke tegen KV Oostende. Toen had Philippe Clement in de bekermatch aan de kust genoeg gezien en haalde zijn aanvaller naar de kant. In Het Laatste Nieuws komt Clement terug op de vroege wissel van Okereke.

De aanvaller zat tegen KV Oostende helemaal niet in de match. Haast alles liep fout en Clement greep dan ook vroeg in. "Dat ik Okereke na een halfuur verving, was geen signaal. Ik zag wat ik zag. Het is spijtig voor hem, want op training had hij heel goede dingen geëtaleerd. Maar David zat niet in de match. Kan gebeuren.”

Clement denkt de oorzaak te weten van de mindere prestatie van Okereke. De trainer geeft de aanvaller zeker nog niet op. “Hij heeft nog moeite met de opeenvolging van wedstrijden - hij is nog jong, hé. En als ik zal uitleggen waarom ik hem gewisseld heb, zal hij het wel begrijpen. David is een positieve jongen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Okereke de volgende keer weer in de basis starten?

(308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws