Faes met Oostende op zucht van stunt tegen Club Brugge: “Heel pijnlijk”

Faes met Oostende op zucht van stunt tegen Club Brugge: “Heel pijnlijk”

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 07:55do 05-12-2019 om 07:55

Club Brugge haalde woensdag opgelucht adem. Na strafschoppen wist het KV Oostende te wippen in de Beker van België. De thuisploeg had bijna gestunt, maar het mocht niet zijn. “Heel pijnlijk”, aldus Wout Faes.

Faes stond zoals altijd centraal in de achterhoede. Na drie minuten spelen zag hij Idrissa Sylla de score openen in het voordeel van KV Oostende. Maar de thuisploeg kon de nul niet houden. Na de pauze maakte Krépin Diatta de gelijkmaker. Uiteindelijk vloog Oostende na verlengingen en strafschoppen uit de Beker van België.

Bij een 1-0 stand hoopte KV Oostende op een strafschop na een actie op Fernando Canesin. De bal ging evenwel niet op de stip. een overtreding op Canesin: "Dat maakt het extra pijnlijk", citeert Het Laatste Nieuws Faes.

"Wél zie je dat er iets veranderd is - de match tegen Anderlecht heeft heel wat losgemaakt. Vandaag mogen we trots zijn na deze prestatie tegen Brugge, toch de beste ploeg van het land. We hebben de voorbije wedstrijden getoond dat we iedereen aankunnen. Dat moeten we nu laten zien tegen de andere clubs, te beginnen zondag in Eupen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws