Anderlecht onder hoogspanning: 'Vercauteren gaat wissels doorvoeren'

Anderlecht onder hoogspanning: 'Vercauteren gaat wissels doorvoeren'

05-12-2019 07:43
12

RSC Anderlecht zit in de Jupiler Pro League nog altijd in de hoek waar de klappen vallen. Via de Beker van België kan paars-wit haar seizoen nog kleur geven. Donderdag neemt Anderlecht het op tegen Moeskroen. Om te kwartfinale van de Croky Cup te bereiken lijkt Frank Vercauteren enkele wissels te gaan doorvoeren.

Tijdens het afgelopen weekend ging Anderlecht met 3-2 de boot in aan de kust. Na de nederlaag tegen KV Oostende verwachten de fans van Anderlecht dat de spelers hun rug rechten in de Beker van België. Op het veld van Royal Excel Moeskroen kan het evenwel geen beroep doen op Nacer Chadli. De Rode Duivel kreeg tegen KV Oostende een tik te verwerken. Hij lijkt niet fit te geraken voor het bekerduel op Le Canonnier.

Achter de naam van Vincent Kompany staat ook nog een vraagteken. Volgens Het Laatste Nieuws is Philippe Sandler mogelijk een basisspeler tegen Moeskroen. Ook Trebel zou Anderlecht aan een volgende ronde in de Beker van België moeten helpen. Kelmar Roofe en Jeremy Doku moeten voorin het mooie weer maken.

De vermoedelijk elf van RSC Anderlecht: Van Crombrugge, Luckassen, Kompany, Sandler, Cobbaut, Trebel, Sambi Lokonga, Saelemaekers, Verschaeren, Roofe, Doku