Heldenrol voor Mignolet bij Club Brugge: Een speciale match

Heldenrol voor Mignolet bij Club Brugge: "Een speciale match"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 23:14wo 04-12-2019 om 23:14

Simon Mignolet kroonde zich woensdagavond tot de grote held bij Club Brugge. Met twee strafschoppenreddingen hielp hij Club Brugge aan de winst tegen KV Oostende. Dat het beter moest tegen KV Oostende, weet ook Mignolet.

"Het was een speciale match", geeft hij na de partij aan bij Q2. "Ik heb in de verlengingen niet veel moeten doen, in tegenstelling tot de KVO-doelman (Ondoa, red.). Hij speelde een geweldige wedstrijd en maakte het ons moeilijk om te scoren."

"Het was, mede door de omstandigheden, één van onze minste wedstrijden van het seizoen. Door dat vroege tegendoelpunt kregen we het niet makkelijk, ook door een geweldige partij van hun doelman. We weten dat we niet het voetbal hebben getoond dat we zouden moeten doen, maar het belangrijkste is dat we gewonnen hebben", zegt hij.

In de strafschoppenserie ontpopte Mignolet zich uiteindelijk tot de held. "Gelukkig kon ik ze eruit halen, maar konden mijn ploegmaats ook scoren vandaag", aldus Mignolet.  "We hebben onze doelstelling behaald met door te stoten, al hebben we het onszelf misschien wat moeilijk gemaakt. Dat we uiteindelijk toch doorstoten is belangrijk, want de hele kleedkamer wil deze trofee winnen", vertelt Mignolet.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws