Gent sneuvelt in beker tegen Charleroi na bijzonder matige pot voetbal

04-12-2019 22:39 Laatste update: 22:39
22

Charleroi is erin geslaagd om voort te bekeren. Na een matige partij won het uiteindelijk met het kleinste verschil van KAA Gent: 1-0.

We kregen een evenwichtig begin van de partij, waarin beide clubs elkaar geen duimbreed toegaven. Gent wist echter wel enkele kleine kansjes te creëren. Doelpunten leverde dat voor de rust niet op. Die lieten op zich wachten tot de tweede helft.

De tweede helft zorgde niet meteen voor veel beterschap in het koude Charleroi. De thuisploeg kwam wel tot bij de Gentse doelman, maar zette hem niet aan het werk. Ook Gent kreeg enkele kansen, maar enorm doelgevaar was er in het eerste uur niet.

Zowel Gent als Charleroi leken al in hun winterslaap te zitten, want een bijzonder interessante partij kregen we niet. Geen kansen en dus ook geen doelpunten. Al kwam daar in het slot nog verandering in. Zeven minuten voor tijd scoorde Massimo Bruno het enige doelpunt van de wedstrijd.