Gelaten Bale: Eigenlijk is Bernabéu de beste plek om uitgefloten te worden

Gelaten Bale: "Eigenlijk is Bernabéu de beste plek om uitgefloten te worden"

04-12-2019 16:16

Gareth Bale verbaast zich niet meer om de fluitconcerten die op hem gericht zijn. Het publiek van Real Madrid heeft het helemaal gehad met de man uit Wales, die geen toekomst meer heeft in Santiago Bernabéu.

Bale gooide onlangs olie op het vuur door een spandoek te maken met de tekst 'Wales, Golf, Madrid. In die volgorde'. Hij lijkt zich niet meer te kunnen vertonen in Madrid. Fluitconcerten is hij wel gewend. "In het begin kwam het als verrassing", vertelt Bale (30) aan BT Sport. "Ik wist niet echt hoe ik ermee om moest gaan, maar naarmate ik ouder werd gebeurde het vaker en wist ik hoe ik het aan moest pakken."

Afgelopen weekend was het weer raak, toen Bale van trainer Zinédine Zidane de opdracht kreeg om warm te lopen. "Nu haal ik m'n schouders op. Ergens is het (Bernabéu, red.) de beste plek om uitgefloten te worden als je niet presteert."

"Ik begrijp dat ook. Ik moet gewoon hard blijven werken en de fans blijven bewijzen wat ik kan. Uiteindelijk stoppen de fluitconcerten en kun je normaal door met je carrière."