'Vercauteren gaat opvallende wissels doorvoeren in de Croky Cup'

'Vercauteren gaat opvallende wissels doorvoeren in de Croky Cup'

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 12:44wo 04-12-2019 om 12:44

RSC Anderlecht staat donderdag voor een bijzonder belangrijke partij tegen Moeskroen. Het wil het seizoen nog redden met een sterk parcours in de Croky Cup en gaat dan ook vol voor de winst. Toch zullen er enkele nieuwe namen te zien zijn in de basiself.

Na de partij tegen KV Oostende had Nacer Chadli zichtbaar last. De Rode Duivel lijkt te kampen met enkele kwaaltjes en zal volgens Het Laatste Nieuws dan ook gespaard worden. Hij krijgt rust tegen Moeskroen.

Dat is niet de enige speler die rust krijgt van Frank Vercauteren. Volgens La Derniére Heure denkt de trainer van Anderlecht er ook aan om Yari Verschaeren (mentale) rust te geven. De middenvelder kan al weken niet meer overtuigen, maar moet toch telkens een volledige wedstrijd spelen. Daar komt donderdag verandering mogelijk verandering in.

Het is echter nog onduidelijk wie zijn vervanger zal worden. Michel Vlap heeft een vertrouwenscrisis en ook Peter Zulj kon nog niet overtuigen. Adrien Trebel zou dan weer klaar zijn voor minuten, maar lijkt nog niet voldoende fit voor een volledige partij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws