OFFICIEL: Richarlison verlengt bij Everton ondanks interesse Europese top

OFFICIEL: Richarlison verlengt bij Everton ondanks interesse Europese top

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 20:04di 03-12-2019 om 20:04

Goed nieuws voor Everton:De Braziliaanse aanvaller Richarlison, die in de belangstelling stond van meerdere Europese topclubs, heeft zijn contract bij de club verlengd.

Richarlison tekende dinsdag een nieuw contract tot media 2024 bij Everton. De aanvaller groeide bij Everton uit tot een belangrijke steunpilaar en maakt deel uit van de selectie van het nationale elftal van De Goddelijke Kanaries. "Het is de bedoeling dat ik hier langere tijd ga blijven", laat Richarlison weten in een reactie op de website van The Toffees. "Everton is de club die me de kans geeft mijn eigen voetbal te laten zien."

"Het was bij deze club dat ik het voor elkaar kreeg een plekje in het Braziliaanse elftal te veroveren. Ik vertrouw de club en de club vertrouwt mij." De aanvaller is ook tevreden met de steun die hij krijgt van de Everton-supporters. "Ik ga het veld op en zou mijn leven geven voor ze", vervolgt Richarlison. "Ik zweet bloed en tranen voor de club. En ik hoop dat de supporters mijn naam blijven zingen", sluit hij af. 

Goed nieuws dus voor Everton. Dit terwijl de naam van Richarlison werd genoemd bij onder meer AC Milan, Manchester United, Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Barcelona.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws