Verschueren: 'Vadis Odjidja kon afgelopen zomer voor Anderlecht tekenen'

Verschueren: 'Vadis Odjidja kon afgelopen zomer voor Anderlecht tekenen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 17:46di 03-12-2019 om 17:46

Michael Verschueren was maandagavond te gast in Extra Time. Daar had de sportief directeur van RSC Anderlecht het onder meer over de huidige malaise, maar ook over Nany Dimata en de stilaan fitte Anthony Vanden Borre. Dat was echter niet het enige TV-optreden van Verschueren.

De sportieve baas van Anderlecht was ook te gast in La Tribune, de Waalse tegenhanger van Extra Time. Daar sprak Verschueren over de voorbije transferperiode.  Zo was een terugkeer van Vadis Odjidja, nu KAA Gent, een mogelijkheid. "Vadis werd mij aangeboden, maar daar hapten we niet toe", aldus Verschueren.

Huidig topschutter Dieumerci Mbokani was ook in beeld, maar Anderlecht gaf hem geen contract. "Ik heb ook met de makelaar van Mbokani gepraat. Zijn salariseisen vonden we op dat moment niet realistisch. Natuurlijk heb je daar achteraf wat spijt van als je ziet hoe vaak die jongen scoort en hoe weinig hij geblesseerd is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Had Anderlecht moeten toehappen?

(340 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws