Vanden Borre (32) is fit, maar rentree bij Anderlecht is nog niet voor meteen

Vanden Borre (32) is fit, maar rentree bij Anderlecht is nog niet voor meteen

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 16:45di 03-12-2019 om 16:45

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 16:52di 03-12-2019 om 16:52

RSC Anderlecht zal komende winter twee tot drie inkomende transfers doen. Daarbovenop wordt mogelijk Anthony Vanden Borre onder contract gelegd. De 32-jarige rechtsachter traint al even bij Anderlecht, maar een contract is nog niet voor meteen.

Michael Verschueren kwam in Extra Time met meer uitleg over  de situatie van Vanden Borre. Zo is de rechtsachter geregeld te zien op het oefenveld, ook bij de A-kern. "Die traint mee ja", vertelt de sportief directeur van Anderlecht.

Meer nog: van overgewicht is intussen al geen sprake meer bij het Anderlecht-jeugdproduct. "Vanden Borre staat op zijn gewicht, maar we moeten de druk niet bij die jongen leggen. Hij heeft 3 jaar niet gevoetbald. Het zou heel naïef zijn om nu al onze eieren in zijn mand te leggen."

Voor Nieuwjaar komt Vanden Borre sowieso nog niet aan de bak bij Anderlecht. "Die kan nog geen wedstrijden spelen, want hij is pas speelgerechtigd vanaf januari. Hij moet nog officieel zijn overgang maken van TP Mazembe en bij de Belgische bond ingeschreven zijn."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Vanden Borre nog een meerwaarde zijn?

(1047 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws