Wolf moet Onuachu missen tegen Antwerp, maar heeft toch goed nieuws

Wolf moet Onuachu missen tegen Antwerp, maar heeft toch goed nieuws

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 10:45di 03-12-2019 om 10:45

Racing Genk moet zonder zijn breekijzer naar Antwerp gaan. Paul Onuachu is nog niet hersteld van de blessure die hij opliep tegen STVV. Zijn blessure zou echter niet ernstig zijn, meldt coach Hannes Wolf.

"Ik was bang dat het opnieuw heel ernstig zou zijn", geeft Wolf aan bij Het Laatste Nieuws. "Meteen na de wedstrijd zag het er echt slecht uit. Gelukkig is na onderzoek gebleken dat het schoudergewricht niet geraakt is, al heeft hij op dit moment wel nog veel pijn. Vanavond moeten we Onuachu missen, mogelijk zit hij komend weekend wel opnieuw in de selectie."

Wolf moet Antwerp de nederlaag tegen STVV doorspoelen. "Een bekerwedstrijd is iets totaal anders. Ik kom uit een land waar de bekercompetitie heel hoog aangeschreven staat, mij hoef je het belang dus niet uit te leggen. In vergelijking met de wedstrijd tegen Sint-Truiden verwacht ik op Antwerp een open wedstrijd. Ik denk niet dat zij met acht voor het eigen doel zullen liggen. Het wordt een wedstrijd met een zeer hoge intensiteit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat door in de beker?

(1093 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws