'Diagne gedroeg zich arrogant, hij trekt zich van niemand nog iets aan'

'Diagne gedroeg zich arrogant, hij trekt zich van niemand nog iets aan'

Gepubliceerd: dinsdag 3 december 2019 om 10:30di 03-12-2019 om 10:30

Mbaye Diagne zal waarschijnlijk niet meer spelen voor Club Brugge. Diagne traint zelfs niet meer mee, en daar heeft zijn gedrag in Turkije iets mee te maken.

Diagne mocht niet mee met de selectie van Club naar Istanbul, maar reisde op eigen houtje om te spreken met het bestuur van Galatasaray. Dat zou hem ook willen terughalen in januari door de blessures van onder meer Falcao en Andone. Diagne heeft in Turkije sowieso nog een contract tot de zomer van 2023.

Volgens Het Nieuwsblad heeft Philippe Clement beslist hem te weren van de training door zijn gedrag op de terugreis naar België. 'Diagne deed behoorlijk arrogant tegen alle Club-medewerkers op de terugweg naar Brugge. Daarom zette trainer ­Philippe Clement hem ­definitief buitenspel. Hij mag zelfs niet meer meetrainen. Diagne trekt zich van niets of niemand nog iets aan', zo staat te lezen in die krant.

Vorige week werd Diagne nog langs de kant gezet door de politie omdat zijn wagen niet verzekerd is. De Rolls Royce werd voorlopig in beslag genomen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws