Verschueren kondigt transferactiviteit bij RSC Anderlecht aan

Verschueren kondigt transferactiviteit bij RSC Anderlecht aan

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 22:00ma 02-12-2019 om 22:00

RSC Anderlecht is niet al te best begonnen aan het seizoen. Het moet nog stevig strijden om een plek in Play-Off 1 en mag geen punten meer mislopen. Dat beseft ook Michael Verschueren, die zal ingrijpen.

De voorbije mercato werd er al stevig met de bezem door de kern gegaan en werden ook heel wat spelers aangetrokken. Ook in de wintertransferperiode zal Anderlecht zich weer laten gelden. "We werken aan twee tot drie versterkingen", kondigt Verschueren aan bij La Tribune.

Het gerucht deed al de ronde dat het vooral Kompany was die besloot over de versterkingen. Volgens Verschueren zal dat de komende winter alvast niet het geval zijn. "Iedereen is betrokken bij die transfers: Kompany, Vercauteren, de scouting en Jean Kindermans", vertelt hij.

De zomertransfers wil Verschueren ook nog niet opgeven. "Kompany was een succes. Roofe ook, maar speelt de mindere wedstrijden iets minder. Het is nog te vroeg om nu al te oordelen. Michel Vlap heeft het moeilijker gehad om de stap van de Nederlandse naar de Belgische competitie te zetten, maar de staff verzekert mij dat hij kwaliteiten heeft."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Anderlecht deze winter versterking nodig?

(826 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws