Courtois is nog steeds de beste doelman ter wereld

"Courtois is nog steeds de beste doelman ter wereld"

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 22:16ma 02-12-2019 om 22:16

Real Madrid wist afgelopen zaterdag met 1-2 te winnen van Deportivo Alaves. Dat deed het zonder Thibaut Courtois en Eden Hazard. Hazard is geblesseerd, terwijl Courtois op de bank begon. Volgens Roberto Martinez moet Courtois zich echter geen zorgen maken.

Bij Real Madrid kent Courtois periodes met ups en downs. Zinédine Zidane is ook niet beroerd om Courtois te laten banken, maar volgens Martinez is het duidelijk dat Courtois nog altijd tot de absolute wereldtop behoort.

"In mijn ogen blijft Courtois de beste doelman ter wereld, dat heeft hij tijdens het WK getoond", gaf hij aan bij The Sun. "Daarom is hij volgens mij ook het meest geschikt om het doel van Real te verdedigen", klonk het.

Martinez zag ook dat Courtois zich na een minder seizoensbegin herpakt heeft bij Real Madrid. "Het was een moeilijke periode voor hem. Maar zijn terugkeer bij de nationale ploeg heeft hem geholpen het goede gevoel weer terug te vinden. Ik ben er ook van overtuigd dat goede prestaties bij Real Madrid ons kan helpen tijdens het EK."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Courtois de beste doelman ter wereld?

(285 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws