Vandeweghe onthult: 'Kompany wilde Vadis niet zien terugkeren bij Anderlecht'

Vandeweghe onthult: 'Kompany wilde Vadis niet zien terugkeren bij Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 20:29ma 02-12-2019 om 20:29

RSC Anderlecht is dit seizoen bezig aan misschien wel het slechtste seizoen uit de clubgeschiedenis. De Brusselaars kiezen, onder leiding van Vincent Kompany, voor de jeugd. Daarbij doen ze dan vooral beroep op de jonkies, voor ervaren ex-spelers (op Kompany na) lijkt er geen plek.

Eén van die ex-spelers uit de jeugd van RSC Anderlecht is Vadis Odjidja. De middenvelder werd afgelopen zomer heel even gelinkt aan de Brusselaars, maar tot een transfer kwam het niet. Volgens Hans Vandeweghe was die interesse er weldegelijk. Dat gaf hij aan bij De Tribune op Radio 1.

De journalist meldt dat Vadis op het punt stond om richting Anderlecht te trekken en ook al een persoonlijk akkoord had met de club. Kompany had echter geen trek in de terugkeer van Vadis en weigerde de komst van de middenvelder. Daarnaast liet hij ook ex-jeugdspeler Sven Kums richting KAA Gent vertrekken en mocht Dieumerci Mbokani niet terugkeren.

Beide middenvelders doen het nu bijzonder goed bij Gent en zijn al zeker van Europese overwintering. Daarnaast lijkt Gent samen met Standard de strijd aan te gaan met Club Brugge om de titel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Had Anderlecht Vadis moeten aantrekken?

(610 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws