Preud'homme reageert scherp bij Standard: Beetje boos op het publiek

Preud'homme reageert scherp bij Standard: "Beetje boos op het publiek"

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 12:45ma 02-12-2019 om 12:45

Michel Preud'homme kon met Standard op het nippertje winnen van Cercle Brugge: het werd 2-1 met een goal in blessuretijd. Preud'homme kon niet lachen met de fluitconcerten van de Luikse fans.

"Ik ben wel een beetje boos op het publiek", geeft hij eerlijk toe bij Sporza. "Het gebrek aan efficiëntie enerveerde me ook, maar je moet ook andere aspecten zien. We speelden tegen een ploeg die er alles aan doet om ons het spelen te verhinderen en ons te pakken op de counter. Men moet toch zien wat we gepresteerd hebben?"

De cijfers liegen volgens Preud'homme niet. "We staan tweede, we spelen Europees, we vechten op alle fronten. Dan begrijp ik het gefluit niet. Als we in staat zijn om het voetbal van in de eerste helft op de mat te leggen, dan verdienen we dat niet."

Misschien willen de fans wel te veel. "Ik verwacht niet dat Standard vijf Champions League-titels zal winnen. We presteren goed, maar evolueren nog. Ik moet zeggen dat we goed bezig zijn. Als men nu verwacht dat we met 0-4 winnen op Guimaraes en met 0-10 tegen Cercle, dan moet men misschien een andere wedstrijd bekijken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws