UPDATE: 'Dejaegere is geopereerd, terugkeer pas volgend jaar'

UPDATE: 'Dejaegere is geopereerd, terugkeer pas volgend jaar'

02-12-2019 11:45 Laatste update: 03-12-2019 18:08
6

KAA Gent zag zondag Brecht Dejaegere uitvallen tegen zijn ex-ploeg KV Kortrijk. Dejaegere is er erg aan toe en wordt dinsdag zelfs al geopereerd.

Dejaegere heeft zoals gevreesd zijn sleutelbeen gebroken. Dat wordt nu ook bevestigd via de sociale media van KAA Gent. Uiteindelijk blijkt nu dat hij een operatie nodig heeft. 'De club, staff, zijn teamgenoten en supporters wensen hem een zeer spoedig herstel', zo staat nog te lezen in de mededeling.

Dejaegere bleef minutenlang op het veld liggen na een ongelukkig duel met Christophe Lepoint van KV Kortrijk. Hij schreeuwde het uit van de pijn en werd met een brancard afgevoerd. Dejaegere zou nu minstens vier weken out zijn bij KAA Gent

Dejaegere stond dit seizoen nog maar vijf keer in de basis in de Jupiler Pro League. Verder mocht hij ook nog vier keer invallen. 

Update: Dinsdag ging Dejaegere onder het mes. De middenvelder kan binnenkort aan zijn herstel gaan werken. Volgens Stefan Smet van Het Nieuwsblad zal Dejaegere twee maanden aan de kant staan door zijn blessure aan het sleutelbeen.