Club Brugge-coach Clement legt keuze Vossen uit: “Een logische keuze”

Club Brugge-coach Clement legt keuze Vossen uit: “Een logische keuze”

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 09:06ma 02-12-2019 om 09:06

Jelle Vossen kreeg weer speelminuten. De aanvaller mocht invallen tegen Moeskroen. Club Brugge-coach Philippe Clement legt de keuze voor Vossen tegenover Het Nieuwsblad uit.

Vossen is altijd hard blijven trainen. “Jelle is de voorbije weken en maanden altijd heel hard blijven werken. Bovendien is een van zijn concurrenten op dit moment niet selecteerbaar (Mbaye Diagne, red.), waardoor er een plaats op de bank vrij kwam. Loïs Openda heeft vorige week op Galatasaray heel veel gegeven en bleef aan de kant.”

Clement spreekt over een logische keuze. “Het is een logische keuze in de rotatie. Woensdag en zaterdag zijn er weer wedstrijden. Maar het is ook de verdienste van Jelle. Als hij de voorbije weken niet heel veel was blijven geven op training, had ik hem niet kunnen brengen”, aldus de oefenmeester van Club Brugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede keuze van Clement?

(265 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws