Situatie KV Oostende en Coucke verergert: “Coucke viel mij aan”

Situatie KV Oostende en Coucke verergert: “Coucke viel mij aan”

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 07:00ma 02-12-2019 om 07:00

De situatie tussen KV Oostende en Marc Coucke blijft gespannen. De preses van RSC Anderlecht ging in de clinch met KVO-voorzitter Frank Dierckens.

Tijdens het bestuursetentje gingen beide beleidsbepalers met elkaar in discussie. Dierckens en Coucke discussieerden in welke mate Coucke de kustclub met schulden heeft achtergelaten. “Je doet alsof je er voor niets tussen zit, maar had ik geen gelijk misschien?”, citeert Het Nieuwsblad Dierckens. Vervolgens ging Coucke twee tafels verderop zitten.

Alles werd nauwlettend in het oog gehouden door een veiligheidagent. “Coucke viel mij aan in het midden van de zaal”, vertelde Dierckens over de ruzie. “Ik heb mij niet laten doen en diende hem van antwoord. Het was rap gedaan. Wat wil hij dan? Hij nam voor 3 miljoen euro sponsoring mee naar Anderlecht, maar er bleven hier wel 3,5 miljoen euro makelaarskosten openstaan...”

Coucke liet het daar echter niet bij. “Het is toch niet mijn schuld als het sponsorbudget naar beneden gaat en er mensen vertrekken? Ik had nooit gedacht dat ik hier zo'n hallucinante dag zou meemaken.” Coucke ging ook tijdens de rust naar huis. “Ach, als ik zie dat KVO nog een extra speler (Akpala, nvdr.) aantrekt en na de zege een dubbele winstpremie geeft, schat ik toch in dat alles hier niet zo slecht gaat.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws