Vanderhaeghe denkt al aan de beker: Moeten daar iets rechtzetten

Vanderhaeghe denkt al aan de beker: "Moeten daar iets rechtzetten"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 23:21zo 01-12-2019 om 23:21

KV Kortrijk maakte nooit echt aanspraak op de overwinning tegen KAA Gent. Coach Yves Vanderhaeghe zit met zijn hoofd al bij de bekerwedstrijd van volgende week

Vooral in de eerste helft kreeg KV Kortrijk weinig voor elkaar, dat zag ook Vanderhaeghe. "Het was een lastig begin van de wedstrijd. In de tweede helft ging het al wat beter en zagen we een ander Kortrijk. Jammer dat we net dat tikkeltje geluk miste om een doelpunt te maken", analyseert Vanderhaeghe de prestatie van zijn ploeg tegenover Sporza.

Veel tijd om stil te staan bij deze nederlaag heeft KV Kortrijk echter niet. Eerstvolgende woensdag staat de bekerwedstrijd tegen Eupen op het programma. Een belangrijke match voor de West-Vlamingen. "We zitten nu al met die wedstrijd in ons hoofd", aldus de coach.

KVK zit momenteel in een dipje en kan dus wel een boost gebruiken. Vanderhaeghe hoopt dan ook te presteren in de bekercompetitie. "De beker is belangrijk omdat het ons de kans geeft om daar een beetje recht te zetten wat in de competitie niet lukt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws