Thorup komt met slecht nieuws: Hij heeft zijn sleutelbeen gebroken

Thorup komt met slecht nieuws: "Hij heeft zijn sleutelbeen gebroken"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 22:59zo 01-12-2019 om 22:59

KAA Gent boekte een verdiende overwinning op het veld van KV Kortrijk. Domper op de vreugde was de blessure van Brecht Dejaegere.

Dejaegere ging in de toegevoegde tijd neer na een stevig duel met Lepoint. De middenvelder schreeuwde het uit van de pijn en taste naar zijn sleutelbeen. Jess Thorup zag het allemaal gebeuren en kwam achteraf met jammerlijk nieuws. "Dejaegere heeft zijn sleutelbeen gebroken", wist hij te vertellen tegenover Sporza.

Een hard verdict voor de onfortuinlijke middenvelder. "Het is ontzettend jammer, hij speelde ook een goede wedstrijd", kwam Thorup nog eens terug op de blessure. Hoe lang Dejaegere buiten strijd zal zijn is nog niet bekend.

Over de wedstrijd zelf had Thorup ook nog wat te zeggen. "Het was een verdiende zege voor ons. Ik denk dat we meer dan twee keer konden scoren", aldus de oefenmeester. Thorup was er vooraf nochtans niet helemaal gerust op. "Ik was een beetje bang omdat we een belangrijke wedstrijd in de benen hadden. Daarbovenop was er ook nog het plotse temperatuurverschil."

De Europese verplaatsing en het weer konden zijn manschappen echter niet deren. Genk rukt door de overwinning weer op naar de derde plek in de stand.  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws