‘Exit Mertens? Voorzitter Napoli wilt aflopende contracten niet verlengen’

‘Exit Mertens? Voorzitter Napoli wilt aflopende contracten niet verlengen’

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 21:22zo 01-12-2019 om 21:22

Het zit er bovenarms op tussen de spelerskern van Napoli en hun excentrieke voorzitter. Aurelio De Laurentiis overweegt nu om met de grove borstel door zijn kern te gaan. Dat heeft mogelijk ook gevolgen voor Dries Mertens.  

Eerder werd al bekend dat de voorzitter van Napoli zijn spelers monsterboetes ging opleggen. Dit nadat de spelers weigerde om naar het door de voorzitter opgelegde oefenkamp te gaan. La Gazetta Dello Sport weet nu ook dat De Laurentiis het helemaal heeft gehad met zijn huidige selectie.

Spelers met een aflopend contract zullen dat alleszins niet verlengd zien worden. Dat betekent dat onder andere Callejon en Mertens met zekerheid een nieuwe werkgever zouden moeten vinden eerstkomende zomer. Mertens kon al op interesse rekenen van onder meer Inter Milaan en Olympique de Marseille.

De kans dat we Dries Mertens binnenkort in een ander shirt zien spelen lijkt dus weer wat groter geworden. Het valt echter nog af te wachten of De Laurentiis zijn grootspraak effectief nakomt. De Italiaan staat er om bekend impulsief en ondoordacht uit de hoek te kunnen komen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is dit het laatste seizoen bij Napoli voor Mertens?

(501 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws