Anderlecht onderuit gehaald na verlies tegen KV Oostende met 7 buizen

Anderlecht onderuit gehaald na verlies tegen KV Oostende met 7 buizen

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 18:14zo 01-12-2019 om 18:14

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd om punten te pakken op het veld van KV Oostende. De Brusselaars gingen met 3-2 onderuit tegen de degradatiekandidaat. Bij paars-wit was er dan ook amper één speler op niveau.

Hendrik Van Crombrugge gaf na de wedstrijd al aan dat Anderlecht een "wanprestatie" achter de rug had, met amper spelers die op hun niveau acteerden. Dat vond men ook bij Het Nieuwsblad, waar men bijzonder streng is voor de Brusselaars.

Van de dertien spelers die in actie kwamen, werden er maar liefst zeven gebuisd. De laagste cijfers waren voor Hendrik Van Crombrugge, Kemar Roofe en Michel Vlap. Zij kregen allemaal een drie.

Ook Vincent Kompany kon niet overtuigen en kreeg een vier op tien. 'Maakte zijn langverwachte comeback, maar was niet de onberispelijke leider die hij zou moeten zijn. Ging bij de 0-2 los onder de bal door', viel er te lezen.

Enkel Elias Cobbaut, Derrick Luckassen, Albert Sambi Lokonga, Alexis Saelemaekers, Isaac Kiese Thelin en Jeremy Doku gingen zonder buis terug naar huis. Zij kregen, op Doku na, een vijf op tien. Jonkie Doku was de man van de partij bij Anderlecht en kreeg een zeven op tien.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws