Van Crombrugge haalt uit na pijnlijk verlies tegen Oostende: Onvergeeflijk

Van Crombrugge haalt uit na pijnlijk verlies tegen Oostende: "Onvergeeflijk"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 16:56zo 01-12-2019 om 16:56

RSC Anderlecht heeft zondagnamiddag een pijnlijk verlies geleden. De ploeg van Hendrik Van Crombrugge verloor zondag met 3-2 op het veld van KV Oostende. De doelman van paars-wit ging zelf in de fout bij het eerste doelpunt, maar hield zijn ploeg daarna enkele keren recht. Hij kan moeilijk leven met de nederlaag.

"Dit was een wanprestatie vandaag. We kwamen op alle niveaus te kort, misschien vooral op inzet en concentratie", vertelde Van Crombrugge na de match aan Play Sports. "Dat is onvergeeflijk. Als je zonder inzet en met een slechte attitude op het veld staat, dan krijg je zo'n prestatie. Dit is een collectieve wanprestatie. Weinigen waren op niveau vandaag. Als je dan ook nog eens individuele fouten maakt, wordt het moeilijk."

Van Crombrugge gaat ook zelf niet vrijuit. Bij het eerste doelpunt gaat hij pijnlijk in de fout. "Ik krijg de bal toegespeeld van Marco (Kana, red.) en ik had Akpala niet zien komen. Ik ben ook maar een mens. Ik ga nog fouten maken. Vandaag was er helaas ééntje bij. Je probeert dat natuurlijk te vermijden, maar je weet dat het af en toe kan gebeuren. Ik ga alleszins mijn vertrouwen niet verliezen. Ze mogen die terugspeelballen blijven spelen", besloot Van Crombrugge.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws