Preud'homme wilde mij hebben bij Club Brugge, maar hij vertrok meteen

"Preud'homme wilde mij hebben bij Club Brugge, maar hij vertrok meteen"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 12:45zo 01-12-2019 om 12:45

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 13:08zo 01-12-2019 om 13:08

Guillaume Hubert stapt dit seizoen eindelijk terug uit de schaduw. Als huurling bij Cercle Brugge krijgt hij de speelminuten die hij bij stadsgenoot Club niet kreeg. Hubert heeft het duidelijk naar zijn zin bij Cercle.

"Ik heb mij hier vanaf de eerste minuut thuis gevoeld", zo geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Mijn makelaar kwam in juni plots met Cercle op de proppen en alle partijen werkten meteen mee. Zowel de mensen van Club als ik beseften dat het de beste oplossing was."

Bij Club heeft Hubert nooit veel kansen gekregen. "Preud'homme wilde mij bij Club, maar hij vertrok meteen en Leko maakte nooit echte keuzes over doelmannen. Toen ik de kans kreeg, ging ik in de fout tegen Zulte Waregem. Niet onlogisch want op dat moment was ik gewoon niet klaar, zowel conditioneel als mentaal. Op een gegeven moment vroeg ik advies en veranderde ik mijn levensstijl. Ik eet nu anders en verzorg mij beter."

Hubert heeft bij Club Brugge wel nog een contract lopen tot de zomer van 2021. Cercle heeft ook geen aankoopoptie in zijn contract.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Hubert goed genoeg voor Cercle?

(281 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws