Martinez: Ik zou dit soort vragen niet voorgeschoteld willen krijgen op het EK

Martinez: "Ik zou dit soort vragen niet voorgeschoteld willen krijgen op het EK"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 11:27zo 01-12-2019 om 11:27

Bondscoach Roberto Martinez kan de komende maanden gebruiken om Rusland, Denemarken en Finland, tegenstanders op het EK 2020, te scouten. Tussendoor zullen er echter ook contractonderhandelingen plaatsvinden met de Belgische bond, geeft de Spanjaard aan.

"Ik heb altijd gezegd dat de situatie van een coach iets voor de achtergrond is", wil Martínez bij Het Laatste Nieuws niet té diep ingaan op de kwestie. "Ik weet zeker dat er wel gesproken zal worden met de voetbalbond. Uit die gesprekken zal dan blijken wat het beste is voor de toekomst van het Belgisch voetbal."

Martínez heeft wel een boodschap voor de bond: zet er spoed achter. "Ik zou dit soort van vragen niet voortdurend voorgeschoteld willen krijgen tijdens het toernooi", stelt hij. "Twee jaar geleden, voor het WK, hadden we de knoop ook voor het toernooi doorgehakt en dat vind ik ook voor iedereen het beste."

Wil Martinez eigenlijk graag aanblijven als bondscoach? "Ik ben nu op een zeer goede plek", geeft Martinez aan. "Op dit moment ben ik zeer gelukkig met wat ik doe. Maar ik ben nog altijd een jonge trainer en op een dag zal ik weer aan het roer staan bij een club."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Martinez aanblijven na het EK?

(127 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws