Volgt Vanaken zichzelf op als Gouden Schoen? Kan dat ik er opnieuw dicht bij ben

Volgt Vanaken zichzelf op als Gouden Schoen? "Kan dat ik er opnieuw dicht bij ben"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 11:06zo 01-12-2019 om 11:06

Ondanks een (zeldzame) gemiste strafschop was Hans Vanaken zaterdagavond weer van goudwaarde voor Club Brugge. De spelverdeler maakte het enige doelpunt in de 1-0-zege tegen Royal Excel Moeskroen. Na afloop van de partij kreeg Vanaken vragen voorgeschoteld over de Gouden Schoen.

"Of ik opnieuw de Gouden Schoen wil winnen?", herhaalt de winnaar van de vorige editie bij Het Laatste Nieuws. "Ik heb eerlijk gezegd geen tijd om er aan te denken. Woensdag staat er weer een bekermatch op het programma. We hebben bijna elke week twee wedstrijden. Tijd heb ik niet om daarover te denken."

"Ik probeer gewoon elke match zo goed mogelijk te presteren en beslissend te zijn voor Club Brugge. Dan zien we wel wie over anderhalve maand de Gouden Schoen zal krijgen of verdienen", blijft Vanaken eerst nog op de oppervlakte.

Daarna gaat de middenvelder er toch wat dieper op in. "Het kan misschien wel zijn dat ik er met mijn statistieken opnieuw dicht bij zal zijn. Ik denk dat ik opnieuw een goed jaar draai, maar het is afwachten wat de stemmers zullen doen. Ik ben tevreden over mijn prestaties, afwachten of dat opnieuw bekroond wordt met de Gouden Schoen", besluit Vanaken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vanaken verdient opnieuw de Gouden Schoen te winnen

(927 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws