Engeland bombardeert Duivels tot favoriet: Mensen kijken altijd met grote ogen

Engeland bombardeert Duivels tot favoriet: "Mensen kijken altijd met grote ogen"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 10:49zo 01-12-2019 om 10:49

De Rode Duivels kennen het (begin van het) pad dat bewandeld moet worden om zich tot Europees kampioen te kronen. In de groepsfase staan Rusland, Denemarken en Finland op het menu. In principe mogen de Duivels eigenlijk van niemand schrik hebben op het EK, vindt ook Engels bondscoach Gareth Southgate.

"Wat ik van België denk? Wel, we hebben de ervaring gehad op het WK en er zijn veel spelers van jullie in de Premier League", reageerde Southgate op een vraag van Het Laatste Nieuws bij de EK-loting. "Mensen kijken altijd met grote ogen naar een ploeg met Hazard en De Bruyne."

"De Rode Duivels hebben intussen ook veel ervaring onder Martínez. Een finale tussen België en Engeland zou inderdaad mooi zijn, maar laat ons eerst maar beginnen met de groepsfase", is Southgate nog voorzichtig.

De Rode Duivels kennen Engeland inmiddels goed, want op het voorbije WK in Rusland speelden beide ploegen nog twee keer tegen elkaar. In de poulefase haalde ons land het met 1-0 na een doelpunt van Adnan Januzaj. Ook in de gewonnen strijd om het brons (2-0) bekampten de Duivels Engeland.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws