UPDATE: ‘Van kwaad naar erger met Diagne, Rolls Royce in beslag genomen’

UPDATE: ‘Van kwaad naar erger met Diagne, Rolls Royce in beslag genomen’

01-12-2019 10:33 Laatste update: 02-12-2019 07:27
25

Het zijn niet de dagen van Mbaye Diagne. Na het strafschopdebacle in Parijs heeft Club Brugge de aanvaller geweerd uit de A-selectie. Dat wilde Diagne blijkbaar verteren in Knokke, maar ook dat draaide verkeerd uit.

Op een foto die een Brugs supportesorgaan op Facebook postte, is namelijk te zien hoe Diagne een bekeuring krijgt van de verkeerspolitie. De Senegalees was kennelijk op pad met zijn Rolls Royce in de kustgemeente, waarna hij een overtreding heeft begaan. Wat Diagne precies heeft uitgevreten, is voorlopig niet bekend, maar de boete was wel een feit.

Zo komt Diagne opnieuw negatief in het nieuws, een rode draad dit seizoen, met de penaltysaga op bezoek bij Paris Saint-Germain als toppunt. Deze week maakte de aanvaller zich alweer onmogelijk. In het kader van de Champions-League-partij van Club tegen Galatasaray, reisde ook Diagne mee af naar Istanbul. Zonder toestemming. De huurling had er een gesprek met moederclub Galatasaray. Daarop verwees Philippe Clement hem naar de B-kern.

Update: Het gaat van kwaada naar erger met Mbaye Diagne. Volgens Het Nieuwsblad is de Rolls Royce van da aanvaller van Club Brugge in beslag genomen. ‘Tijdens een politiecontrole in Knokke-Heist bleek dat zijn peperdure Rolls ­Royce administratief niet in orde was. De verzekering van het voertuig ontbrak’, klinkt het.