UPDATE: ‘Van kwaad naar erger met Diagne, Rolls Royce in beslag genomen’

UPDATE: ‘Van kwaad naar erger met Diagne, Rolls Royce in beslag genomen’

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 10:33zo 01-12-2019 om 10:33

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 07:27ma 02-12-2019 om 07:27

Het zijn niet de dagen van Mbaye Diagne. Na het strafschopdebacle in Parijs heeft Club Brugge de aanvaller geweerd uit de A-selectie. Dat wilde Diagne blijkbaar verteren in Knokke, maar ook dat draaide verkeerd uit.

Op een foto die een Brugs supportesorgaan op Facebook postte, is namelijk te zien hoe Diagne een bekeuring krijgt van de verkeerspolitie. De Senegalees was kennelijk op pad met zijn Rolls Royce in de kustgemeente, waarna hij een overtreding heeft begaan. Wat Diagne precies heeft uitgevreten, is voorlopig niet bekend, maar de boete was wel een feit.

Zo komt Diagne opnieuw negatief in het nieuws, een rode draad dit seizoen, met de penaltysaga op bezoek bij Paris Saint-Germain als toppunt. Deze week maakte de aanvaller zich alweer onmogelijk. In het kader van de Champions-League-partij van Club tegen Galatasaray, reisde ook Diagne mee af naar Istanbul. Zonder toestemming. De huurling had er een gesprek met moederclub Galatasaray. Daarop verwees Philippe Clement hem naar de B-kern.

Update: Het gaat van kwaada naar erger met Mbaye Diagne. Volgens Het Nieuwsblad is de Rolls Royce van da aanvaller van Club Brugge in beslag genomen. ‘Tijdens een politiecontrole in Knokke-Heist bleek dat zijn peperdure Rolls ­Royce administratief niet in orde was. De verzekering van het voertuig ontbrak’, klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om 18u30 krijgen we een heerlijke topper in de Bundesliga! Wie zie jij winnen? #Dortmund #BorussiaDortmund #Bayern #BayernMunchen #Witsel #Lewandowski #Bundesliga

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Moet Club Brugge in de wintermercato afscheid nemen van Diagne?

(1358 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws