Hrádecký keept met één oog tegen Bayern: 'Blij dat de wedstrijd afgelopen is'

Hrádecký keept met één oog tegen Bayern: 'Blij dat de wedstrijd afgelopen is'

01-12-2019 09:45

Bayer Leverkusen-keeper Lukás Hrádecký kwam na de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Bayern München met een opvallend detail. De doelman speelde in de eerste helft namelijk twintig minuten 'met één oog' na het verliezen van zijn contactlens.

Hierdoor zag Hrádecký de Bayern-spelers, die zijn doel meerdere malen onder vuur namen, met moeite aankomen. "Ik verloor mijn contactlens in de eerste helft en moest twintig minuten met één oog spelen", aldus de keeper na de wedstrijd, geciteerd door BILD. "Probeer dat maar eens tegen Bayern, ik moest ze tijdens de rust ruilen. Ik ben blij dat de wedstrijd afgelopen is."

De keeper kreeg na de wedstrijd de vraag hoe Leverkusen het voor elkaar heeft gekregen te winnen van Bayern. "Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee", zegt Hrádecký lachend. Toen hij de vierde man aan zag geven dat er zes minuten blessuretijd werden toegevoegd aan de wedstrijd was hij bang voor de gelijkmaker. "Ik heb nog nooit zoveel druk gevoeld op mijn doel. Toen de vierde official zes minuten extra tijd aangaf, was ik wel even bang. Ik was compleet kapot."