'Pochettino krijgt advies: niet naar Arsenal, maar wachten op Europese topclub'

'Pochettino krijgt advies: niet naar Arsenal, maar wachten op Europese topclub'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 09:15zo 01-12-2019 om 09:15

Mauricio Pochettino wordt de laatste dagen veelvuldig in verband gebracht met Arsenal, maar vrienden van de Argentijnse coach hebben hem geadviseerd niet aan de klus bij The Gunners te beginnen en te wachten op een club in de Europese top.

Dat meldt The Telegraph. Pochettino gaf vorig jaar nog aan nooit trainer te zullen worden bij Arsenal, maar desondanks werd hij veelvuldig in verband gebracht met de openstaande vacature bij die club. Vrienden hebben hem nu geadviseerd om de overstap niet te maken. 

Bronnen dichtbij Pochettino vinden dat de coach een rustperiode in moet lassen om zo te wachten op een van de absolute topclubs uit Europa, zoals Bayern München, Real Madrid of Manchester United. Door meteen weer aan de slag te gaan bij Arsenal denken ze dat de trainer niet alleen zijn goede reputatie bij Spurs teniet doet, maar ook terechtkomt in een nog veel grotere puinhoop dan bij Tottenham het geval was.

Pochettino wordt ook in verband gebracht met Bayern München, waar Hansi Flick de honneurs waarneemt na het ontslag van Niko Kovac.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws