'Spoedoverleg bij Watford, einde van coach Sánchez Flores nadert'

'Spoedoverleg bij Watford, einde van coach Sánchez Flores nadert'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 08:45zo 01-12-2019 om 08:45

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 08:48zo 01-12-2019 om 08:48

Quique Sánchez Flores staat op het punt ontslagen te worden bij Watford, zo meldt The Athletic. Zo zou er 85 dagen na zijn tweede aanstelling bij Watford al weer een einde kunnen komen aan zijn dienstverband bij de Engelse club.

Watford verloor zaterdag op bezoek bij Southampton met 2-1 en staat nu laatste in de Premier League. The Hornets kwamen nog wel voor met 0-1 door een doelpunt van Ismaila Sarr, maar gaven het tien minuten voor tijd volledig uit handen. Door doelpunten van Danny Ings en James Ward-Prowse ging de overwinning alsnog naar Southampton. Het verlies tegen Southampton was alweer de achtste van dit seizoen voor Watford.

Het is voor de clubleiding van Watford aanleiding om op zondag bij elkaar te komen voor een spoedoverleg. Daarbij zal Sánchez Flores ook aanwezig zijn en volgens The Athletic kan dat maar één ding betekenen: de Spaanse oefenmeester moet het veld ruimen bij de club. Daarmee komt er waarschijnlijk een vroeg einde aan zijn tweede termijn bij Watford. Sánchez Flores had in het seizoen 2015/2016 ook al de leiding bij de club.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws