De Sutter wil een transfer zien bij Anderlecht: Dat missen ze nog

De Sutter wil een transfer zien bij Anderlecht: "Dat missen ze nog"

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 08:00zo 01-12-2019 om 08:00

Anderlecht heeft het ook onder Frank Vercauteren niet onder de markt. Tegen KV Kortrijk bleef het steken op 0-0. Tom De Sutter ziet beterschap bij Anderlecht, maar wil daar nog een extra spits zien.

"In mijn ogen mist Anderlecht nog een extra aanvaller", geeft De Sutter aan bij La Capitale"Kemar Roofe is een goeie centrumspits: hij weet hoe hij voor de ploeg moet spelen én hij scoort. Maar dat is niet voldoende. Anderlecht moet nog een andere aanvaller zoeken."

"Een doelpuntenmaker drijft op vertrouwen. Als Roofe een slechte periode heeft waarin hij niet scoort, moet er een andere spits zijn die de druk kan wegnemen bij hem. Het zou goed zijn om zoals bij Club Brugge twee of drie opties in de spits te hebben."

De Sutter gelooft wel dat het sowieso goedkomt. "Ondanks het gelijkspel tegen KV Kortrijk, heeft Anderlecht de laatste twee maanden wel mooie resultaten. Als ze zo doorgaan, zullen ze wel in de top zes zitten. De goeie prestaties hebben het vertrouwen teruggebracht bij de spelers."

FC Knokke
Met De Sutter zelf gaat het overigens niet slecht. Hij heeft in tien wedstrijden bij FC Knokke gezorgd voor acht doelpunten. Knokke speelt in Tweede Amateurklasse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws