Charleroi kent geen problemen met Waasland-Beveren en zet zich op tweede plek

30-11-2019 21:50
2

Charleroi lijkt zich zo stilaan op te mogen maken voor Play-Off 1. Ook tegen Waasland-Beveren deed het weer een goede zaak, met een makkelijke 2-0 overwinning. Daarin was opnieuw Kaveh Rezaei de grote uitblinker.

Charleroi is de laatste weken (en eigenlijk het hele seizoen) al in goede doen. Dat bewees het ook tegen Waasland-Beveren, dat maar niet kan winnen. De Carolo's namen de bezoekers uit het Waasland meteen bij de keel en kregen de beste kansen.

Dat zorgde, na een tijdje wachten, ook voor doelpunten. Meer bepaald van Kaveh Rezaei. Na een mislukte periode bij Club Brugge lijkt de Iraniër helemaal herboren. Tegen Waasland-Beveren bracht hij Charleroi op voorsprong met twee doelpunten in de eerste helft.

In de tweede helft kregen we een aanvallender Waasland-Beveren te zien, dat op zoek ging naar de aansluitingstreffer. Het kreeg ook enkele kansjes, maar wist na een uur voetballen die nul nog niet van het bord te krijgen. De bezoekers konden uiteindelijk ook helemaal geen vuist meer maken en gaven de moed op. Het bleef 2-0.

Door de zege springt Charleroi naar de tweede plek in de stand. Het telt hetzelfde aantal punten als Antwerp, de nummer drie. Waasland-Beveren blijft steken op een voorlaatste plek, met drie punten voorsprong op Cercle Brugge.