Bolat houdt voor het eerst (!) dit seizoen de nul: Niet alleen mijn verdienste

Bolat houdt voor het eerst (!) dit seizoen de nul: "Niet alleen mijn verdienste"

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 17:15za 30-11-2019 om 17:15

Royal Antwerp FC deed vrijdagavond een uitstekende zaak door met 1-0 te winnen van KV Mechelen. Het is pas voor de tweede keer dit seizoen dat The Great Old de nul wist te houden. Voor Sinan Bolat was het zelfs de allereerste keer.

Best opvallend, aangezien Bolat vorig seizoen nog de ene clean sheet aan de andere knoopte. Deze jaargang acteerde de defensie van Antwerp, Bolat incluis, echter twijfelachtiger. Enkel tegen Sint-Truiden bleef de nul op het bord, maar toen stond Jens Teunckens onder de lat. Nu mocht Bolat dus eindelijk nog eens glimlachen.

"Ik ben blij dat ik terug belangrijk kan zijn voor de ploeg", was de eerste reactie van Bolat bij VTM. "Vorige week was het ook goed voor mij en vandaag (vrijdag, nvdr.) ook. Ik probeer gewoon elke week mijn werk te doen. Ik moet ook zeggen dat de ploeg heel goed georganiseerd stond en voor elkaar gevochten heeft."

"Ik heb dan ook aangegeven dat deze clean sheet niet alleen mijn verdienste is, maar die van de hele ploeg. We hebben drie-vier wedstrijden gehad die minder waren, maar nu hebben we terug getoond dat dit Antwerp de kwaliteiten heeft om iets moois neer te zetten. We hebben de voorbije wedstrijden enkel tegen Play-Off-1-ploegen gespeeld en goede resultaten geboekt. Dat is hoopgevend voor de komende weken", besluit Bolat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws