35-jarige Swinkels spreekt zich uit over zijn toekomst bij KV Mechelen

35-jarige Swinkels spreekt zich uit over zijn toekomst bij KV Mechelen

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 13:05za 30-11-2019 om 13:05

Arjan Swinkels draait op zijn 35ste nog steeds mee in de Jupiler Pro League. De Mechelen-verdediger is op het einde van dit seizoen einde contract Achter de Kazerne. De Nederlander weet nog niet wat de toekomst brengt.

Zo vindt Swinkels dat hij nog steeds het niveau heeft om bij Mechelen mee te draaien. "Ik heb dit seizoen wat ups en downs gekend door blessures en die rode kaart tegen Eupen, maar ik geloof dat ik een toegevoegde waarde kan zijn voor het team. Mijn ervaring is een pluspunt", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Aan stoppen denkt Swinkels voorlopig nog niet. "Zolang ik mentaal en fysiek fit ben, blijf ik profvoetballer. Ik ben nog niet bezig met wat er na het voetballeven komt. Ik heb wel mijn diploma als leerkracht L.O., maar nu focus ik op het voetbal, want dit is toch het allerleukste. Ik wil er nog alles uithalen in mijn laatste jaren als profvoetballer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor de voetbalromantici onder ons, vanavond krijgen we een Brussels onderonsje in Eerste Klasse B: RWDM versus Union! #RWDM #Union #UnionSintGillis #EersteKlasseB #1B #JPL #ProLeague #Molenbeek #Brussel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kan Swinkels nog van waarde zijn voor KVM?

(261 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws