RSC Anderlecht geeft Nasri nog niet op: Hopelijk kan hij ontploffen

RSC Anderlecht geeft Nasri nog niet op: "Hopelijk kan hij ontploffen"

30-11-2019 11:44
9

RSC Anderlecht haalde afgelopen zomer heel wat grote namen in huis. Vincent Kompany werd aangesteld als speler-trainer. Die haalde Samir Nasri mee naar België. Een succes werd dat nog niet, al geeft men bij Anderlecht de Fransman niet op.

De ex-speler van Man City kwam niet fit aan bij Anderlecht en kon ook nooit helemaal overtuigen. Ook nu ligt Nasri opnieuw in de lappenmand. Bij Anderlecht gelooft men echter dat Nasri zich nog zal tonen én daar ook zin in heeft.

"Samir heeft niet onmiddellijk gebracht wat we verwachtten. Hij was fysiek niet in orde", geeft sportief directeur Michaël Verschueren toe in Het Laatste Nieuws.

"Ik vergelijk het een beetje met Hazard bij Real Madrid. Samir is een heel toffe Ket – ‘Je veux vous aider’, herhaalt hij voortdurend –, die hopelijk kan ontploffen eenmaal hij weer helemaal fit is", klinkt het.

De sportief directeur wilde geen datum prikken op de terugkeer van Nasri, maar naar verluidt zal de Fransman in het nieuwe jaar weer klaar zijn voor de winterstage. Daar moet hij zich voorbereiden op het laatste deel van het reguliere seizoen.