Pa Schrijvers spreekt geruchten over band met Clement tegen: “Dat is nonsens”

Pa Schrijvers spreekt geruchten over band met Clement tegen: “Dat is nonsens”

30-11-2019 07:14
11

Siebe Schrijvers staat terug op bij Club Brugge. De aanvaller had het een tijdje moeilijk en zou geen klik hebben met coach Philippe Clement. Vader Rob Schrijvers spreekt dit resoluut tegen.

"Met Philippe kwam er deze zomer een oude bekende terug", vertelt pa Schrijvers aan Het Laatste Nieuws. "Voor Siebe was het afwachten, want in Genk waren bepaalde keuzes niet altijd in zijn voordeel gevallen. Dat er evenwel geen klik was met Clement, dat zijn nonsens. Zo hebben wij dat nooit beleefd of ervaren."

Schrijvers belandde even zelfs naast de selectie. "Een heel moeilijke periode voor Siebe - zeker omdat hij vond dat hij het op training goed deed. In het systeem dat Club speelde, was het moeilijk om zijn plaats af te dwingen. Samen met mijn vrouw en zijn vriendin zijn we blijven op hem inpraten dat hij niet mocht lossen.”

“Uiteindelijk heeft hij het schitterend gedaan”, gaat Rob Schrijvers verder. “Het is ontzettend knap hoe hij na zo'n moeilijke periode de knop heeft omgedraaid. Ook wat zijn positie op de flank betreft. Gelukkig is hij een heel positieve gast. Philippe is een trainer die geen cadeaus uitdeelt, dus moest hij zijn eigen kansen wel afdwingen. Die kansen heeft hij uiteindelijk gegrepen, nu is het zaak van de lijn door te trekken."