Louwagie verbergt ambities niet en wil opnieuw ver geraken met KAA Gent

Louwagie verbergt ambities niet en wil opnieuw ver geraken met KAA Gent

29-11-2019 21:43
2

Na het resultaat tegen Saint-Etienne is KAA Gent opnieuw zeker van Europese overwintering. Het mag zich opmaken voor enkele extra wedstrijden in de Europa League. Tot groot jolijt van manager Michel Louwagie.

De manager kon zijn blijdschap niet verbergen na het gelijkspel tegen de Franse club. Hij is bijzonder fier op de prestatie van iedereen bij KAA Gent. "De club is gegroeid. Niet enkel de ploeg, maar heel het bedrijf AA Gent is terug op het niveau dat we hadden na het winnen van het kampioenschap", aldus de manager bij Het Laatste Nieuws. "We zijn hoopvol voor de toekomst."

De manager heeft ook heel wat ambitie in Europa. "We gaan proberen om de laatste wedstrijd te winnen, zodat we als groepswinnaar eindigen. En dan spelen we tegen een tweede geplaatste, en hebben we het voordeel dat we de terugmatch thuis mogen spelen", zegt hij.

"Het zou plezant zijn als we dan nog een ronde verder geraken en minstens even goed doen als drie jaar terug", besloot de manager van KAA Gent.

De Buffalo's speelden toen in een groep met SC Braga, Konyaspor en Shakthar Donetsk. Na een legendarische wedstrijd tegen Tottenham Hotspur FC werd het uitgeschakeld door KRC Genk.